register Paswoord vergeten?

Not-So-Funny News Reports

Discussie's ivm politiek, recente gebeurtenissen, ...

Not-So-Funny News Reports

Berichtdoor Nielsi op vr 24 nov 2006 5:15 pm

De laatste tijd worden meer en meer topics gemaakt voor News reports, laten we dit eens alles samenhouden en hiervan een sticky maken :mrgreen: :p

Funny news reports bestaat al, maar niet alles is funny.. :|


Lees dit maar eens :

Paard op gruwelijke wijze omgebracht in Hoeilaart

Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag op gruwelijke wijze een paard gedood in Hoeilaart. Het dier stond in een weide in de Forendijs en werd vrijdagochtend dood aangetroffen. Volgens de lokale politie moet het dier erg geleden hebben. Een eventueel motief voor de daad is nog niet duidelijk.

Het waren de eigenaars van het dier, een 9 jaar oude merrie, die het paard vrijdagochtend aantroffen. Het paard was duidelijk zwaar toegetakeld met een mes, was van achter naar voor opengesneden en de ingewanden hingen uit de buik.

Volgens de politie zijn de verwondingen toegebracht toen het dier nog leefde en is het als gevolg daarvan overleden. Er wordt dan ook gesproken van een sadistische daad, maar enig spoor naar de daders of een eventueel motief voor de gruweldaad ontbreekt voorlopig. Een buurtonderzoek leverde geen nuttige resultaten op. (belga/hln)

:'( :roll: Hoe kan je nu zo zielig zijn?
en idd ze de daders vinden, dan zullen ze er weer veel te makkelijk van afkomen :|
Avatar gebruiker
Nielsi
Pastoor
Pastoor
 
Berichten: 18970
Karma: 37
Geregistreerd op: za 08 okt 2005 5:14 pm

Berichtdoor Q-BiC op vr 24 nov 2006 5:29 pm

Klaar gemaakt voor gebruik :)

Reminder:
Hou het zoveel mogelijk een doorlopende stroom van news-reports.
Als je discussie wil, open dan best een aparte thread.
Avatar gebruiker
Q-BiC
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 8106
Karma: 2
Geregistreerd op: za 13 sep 2003 6:10 pm
Woonplaats: Kruishoutem

Berichtdoor Paard op za 25 nov 2006 1:29 am

Ierboven : Paardjes :| :'(..


Kind van 3jaar wordt dood gefolterd door drugsverslaafde

Doodslag door foltering: de beschuldiging waarvoor de 29-jarige Joachim Van Hecke vanaf maandag voor het assisenhof terechtstaat, is de meest afschuwelijke in ons strafrecht.

Terwijl zijn huisgenote Ethel Janssens op seks- en drugstrip was met haar nieuwe vriend, martelde de drugsverslaafde Sint-Niklazenaar Joachim Van Hecke haar driejarige zoontje dood met karateslagen. De moeder van het kindje kreeg eerder al vijf jaar cel wegens kinderverwaarlozing.

De assisenjury die deze week over Joachim Van Hecke moet oordelen, zal veel verbeelding nodig hebben om in de 29-jarige drugsverslaafde Joachim Van Hecke nog een mens te zien. Wat hij de kleine Stef Suetens aandeed, is te onmenselijk voor woorden. ,,Nee, zoiets zou ik mijn hond nooit aandoen'', bekende Van Hecke achteraf. ,,Maar mijn rottweiler is dan ook goed opgevoed. Met hem had ik nooit zoveel last als met die kleine.''

Walgelijk smerig

,,Stef, kom van dat balkon af, ik heb al honderd keer gezegd dat je daar niet mag spelen.'' Het was die morgen nog maar acht uur toen de driejarige Stef Suetens al zijn eerste rammeling kreeg. Joachim Van Hecke sleurde de kleuter bij zijn oor de woonkamer in, botste onderweg tegen een salontafel en een kast, waarna hij hem bij het hoofd van de grond lichtte en met het gezicht naar de muur op straf zette.

Van Hecke speelde die achtste juli van 2004 zoals elk weekend babysit voor het zoontje van zijn vroegere vriendin Ethel Janssens. De twee hadden ooit een kortstondige relatie, maar toen de passie over was, besloten ze om praktische redenen samen te blijven wonen. Op die manier konden ze de huur delen en bleef er meer geld over om cannabis en speed te kopen.

Die drugs waren ook het enige waarmee ze hun dagen vulden. Werken, voor de kleine Stef zorgen, eten bereiden of het appartement schoonmaken: het was allemaal te veel gevraagd. ,,Zo'n vuilnisbelt hadden we nog nooit gezien'', verklaarden de speurders die als eersten het appartement binnenkwamen. ,,Het stonk er als de pest. Overal slingerden kleren rond, de vloer en het meubilair waren walgelijk smerig, op de afwas groeide dagen oude schimmel en in de keuken stond een bak met weken oude kattenstront.''

De ijskast was zoals altijd leeg, op een paar blikken kattenvoer na, want als Ethel Janssens ging winkelen dacht ze enkel aan zichzelf, de katten en de hond. Ze vulde haar mand met drank, sigaretten en dierenbrokken, maar wat groenten, melk of andere voeding voor de kleuter kon er niet af. Als ze al wat kocht voor Stef, dan was dat hooguit een zak droge broodjes.

Huilerig

Drie jaar lang groeide de kleine Stef in die erbarmelijke omstandigheden op. Het mag een wonder heten dat de peuter die nachtmerrie zo lang overleefde. ,,Het was een ambetant, ongehoorzaam en huilerig kind'', verklaarden Van Hecke en Janssens na zijn dood vol zelfbeklag. En dus kreeg het jongetje het ene pak slaag na het andere, terwijl het alleen maar weende van honger en dorst.

Op 8 juli 2004 was dat niet anders. Het jongetje had in 48 uur niets meer te eten gekregen. Terwijl moeder Ethel zoals gewoonlijk op weekend was naar haar vriend, kreeg ,,babysit'' Van Hecke weer eens zwaar de pest in de kleine Stef. Het uitgehongerde kind mocht die dag geen voetje verkeerd zetten of het kreeg ervan langs. Van Hecke schopte dan in zijn achterste, sloeg met zijn kneukelvuist en pitste met twee gestrekte vingers over heel zijn lichaam.

Zes uur lang martelde hij de kleuter met die karatetechnieken, tot de kleine Stef murw geslagen en moe gehuild op de sofa ging liggen. ,,Allemaal komedie, hij is weer eens met mijn voeten aan het rammelen'', vond Van Hecke en hij ging buiten op het balkon een zoveelste joint roken. Toen hij terugkeerde, bewoog Stef niet meer. De gerechtsdokter kon zijn ogen niet geloven: het jongetje had zware hersenletsels en zat helemaal onder de blauwe plekken. (wdb)
___________
3jaar.. Nog maar 3jaar gvd :|
Drugs.. Echt erg tegenwoordig .. :shock:


/Created by Vampiro/
Avatar gebruiker
Paard (oude nickname: DC*paardenzotwtf)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 4257
Karma: 2
Geregistreerd op: di 22 nov 2005 6:32 pm
Woonplaats: 't Pajottenland op z'n mooist

Berichtdoor A_m_y op ma 27 nov 2006 1:53 pm

Ivm paard: ik hoop echt dat ze die daders vinden, ge moet toch ziek zijn om zoiets te doen :(


Vrouw hangt elf dagen dood achter boekenkast
Na elf dagen zoeken is in een huis in Florida het lichaam van de 38-jarige Mariesa Weber gevonden, achter de boekenkast. De vrouw kon zich niet meer bevrijden toen ze ondersteboven kwam vast te zitten tussen de muur en de kast. Ze probeerde de stekker van de televisie in het stopcontact te plaatsen. "Ze overleed door verstikking", klonk het bij de politie.

De vrouw woonde samen met haar ouders en enkele andere familieleden in het huis in New Port Richey. De familie dacht dat Mariesa ontvoerd was. Het drama kwam pas aan het licht, toen zus Connie Weber in de kamer van Mariesa een voet boven de boekenkast zag uitsteken.Dood door boekenkast

:|
- don't damn me when I speak a piece of my mind -
Afbeelding

Afbeelding

Mam, ben jij tubgirl ?! ->
Afbeelding
A_m_y
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 1859
Karma: 0
Geregistreerd op: wo 21 jun 2006 9:51 am

Berichtdoor Qoss op di 28 nov 2006 12:29 pm

Lol ondersteboven achter een boekenkast sterven. Dit moet gewoon bij funny newsreports staan :mrgreen:
Ik ben op een missie: 1.000.000 FDLZ euro - klik hier om geld te doneren!!!
Avatar gebruiker
Qoss (oude nickname: MC Weed)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 9949
Karma: 5
Geregistreerd op: ma 20 maart 2006 10:59 pm

Berichtdoor [B]avaria^ op zo 03 dec 2006 1:53 pm

Dit is gewoon ziek:

Een 9-jarig meisje in Peru is moeder geworden van een zoon. De vader van het kind is van de 29-jarige neef van het meisje, die haar verkrachtte.

De Peruviaanse minister van Gezondheid Carlos Vallejos maake bekend dat het jongetje bij de gbeoorte 2,520 kilo woog en met ene lenge van 47 cm. De baby had ademhalingsproblemen na de geboorte en is op een afdeling voor intensieve verzorging geplaatst.

De piepjonge moeder woont in een dorpje in de provincie Huanuco. De minister heeft gezegd dat de 9-jarige moeder psychologische begeleiding krijgt en hulp voor haar kind.


Bron:FoK!
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
[B]avaria^
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 2310
Karma: 0
Geregistreerd op: wo 12 apr 2006 7:20 pm
Woonplaats: Eindhoven (Nuenen eigenlijk)

Berichtdoor [B]avaria^ op zo 03 dec 2006 2:24 pm

Pijnlijk....

Een 10-jarig jongetje die in Maleisië afgelopen week werd besneden, is daardoor zwaar verminkt geraakt. Een onhandige medisch-assistent sneed per ongeluk de helft van zijn piemel eraf. Het ongeluk gebeurde in een privé-kliniek.

Het stuk afgesneden penis is er later in een ziekenhuis tijdens een operatie van vijf uur weer aan vastgezet. Nog onduidelijk is echter of de penis weer naar behoren zal gaan functioneren. Maandag weten artsen pas of de operatie succesvol is verlopen.


Bron: FoK!
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
[B]avaria^
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 2310
Karma: 0
Geregistreerd op: wo 12 apr 2006 7:20 pm
Woonplaats: Eindhoven (Nuenen eigenlijk)

Berichtdoor Judas op wo 06 dec 2006 8:11 pm

[B]avaria^ schreef:Pijnlijk....

Een 10-jarig jongetje die in Maleisië afgelopen week werd besneden, is daardoor zwaar verminkt geraakt. Een onhandige medisch-assistent sneed per ongeluk de helft van zijn piemel eraf. Het ongeluk gebeurde in een privé-kliniek.

Het stuk afgesneden penis is er later in een ziekenhuis tijdens een operatie van vijf uur weer aan vastgezet. Nog onduidelijk is echter of de penis weer naar behoren zal gaan functioneren. Maandag weten artsen pas of de operatie succesvol is verlopen.


Bron: FoK!

laatem zich aftrekke, dan wete of et werkt :mrgreen:
Avatar gebruiker
Judas
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 226
Karma: 0
Geregistreerd op: za 16 sep 2006 4:56 pm
Woonplaats: Lille

Berichtdoor Nielsi op wo 06 dec 2006 8:42 pm

Wind van vrouw noopt vliegtuig tot tussenlanding
Een vliegtuig van American Airlines heeft onderweg naar Dallas een gedwongen tussenlanding moeten maken, nadat een vrouwelijke passagier lucifers had afgestoken om haar winderigheid te maskeren. Andere passagiers gaven te kennen een zwavellucht te ruiken, waarop het vliegtuig uitweek naar de luchthaven van Nashville. De vrouw hield nog steeds haar mondje dicht. Alle 99 passagiers en de bemanning werden van boord gehaald en geïnspecteerd. Terwijl het vliegtuig en de bagage werden doorzocht, gaf de vrouw aan de FBI dan toch toe lucifers te hebben afgestoken om haar lichaamsgeur te verbloemen. Het vliegtuig kon hierna zijn weg vervolgen, maar de vrouw werd niet terug aan boord gelaten. Tegen de vrouw wordt geen aanklacht ingediend. (novum)
Avatar gebruiker
Nielsi
Pastoor
Pastoor
 
Berichten: 18970
Karma: 37
Geregistreerd op: za 08 okt 2005 5:14 pm

Berichtdoor Gazmask_ op vr 08 dec 2006 3:50 pm

Nielsi schreef:Wind van vrouw noopt vliegtuig tot tussenlanding
Een vliegtuig van American Airlines heeft onderweg naar Dallas een gedwongen tussenlanding moeten maken, nadat een vrouwelijke passagier lucifers had afgestoken om haar winderigheid te maskeren. Andere passagiers gaven te kennen een zwavellucht te ruiken, waarop het vliegtuig uitweek naar de luchthaven van Nashville. De vrouw hield nog steeds haar mondje dicht. Alle 99 passagiers en de bemanning werden van boord gehaald en geïnspecteerd. Terwijl het vliegtuig en de bagage werden doorzocht, gaf de vrouw aan de FBI dan toch toe lucifers te hebben afgestoken om haar lichaamsgeur te verbloemen. Het vliegtuig kon hierna zijn weg vervolgen, maar de vrouw werd niet terug aan boord gelaten. Tegen de vrouw wordt geen aanklacht ingediend. (novum)


:-DD
Afbeelding

Getting paid by your nemesis Telenet @ 9lives.be, biatch. Baylife
Avatar gebruiker
Gazmask_
Ontslagen
Ontslagen
 
Berichten: 8736
Karma: 21
Geregistreerd op: wo 21 dec 2005 3:05 pm

Berichtdoor A_m_y op vr 08 dec 2006 3:56 pm

maar goed dat ze dan Fartman ni aan boord hadden :mrgreen:
- don't damn me when I speak a piece of my mind -
Afbeelding

Afbeelding

Mam, ben jij tubgirl ?! ->
Afbeelding
A_m_y
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 1859
Karma: 0
Geregistreerd op: wo 21 jun 2006 9:51 am

Berichtdoor Rafael op vr 08 dec 2006 5:36 pm

dude, das een funny-report :D
wel lekker!
I am protected species
Avatar gebruiker
Rafael (oude nickname: Whicker)
Vuilnisman
Vuilnisman
 
Berichten: 15223
Karma: -5
Geregistreerd op: do 06 jan 2005 5:11 pm
Woonplaats: Antwerpen

Gasten sluit jullie op! ( nu het nog kan )

Berichtdoor CJ op vr 15 dec 2006 7:19 am

Zeven scholieren ontvoerd in Haïti

PORT-AU-PRINCE - (Belga) In de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince zijn donderdag opnieuw zeven scholieren gekidnapt. Dat brengt het totaal op vijftien in twee dagen, zo meldt de politie.
Drie scholieren werden ontvoerd van bij hun school in Pétion-ville, in het oosten van de stad. Vier anderen werden in het centrum van Port-au-Prince ontvoerd, extra veiligheidsmaatregelen van de Haïtiaanse politie ten spijt. (BVH)
Afbeelding
PSN: Rebelgium
Avatar gebruiker
CJ
Ontslagen
Ontslagen
 
Berichten: 3558
Karma: 19
Geregistreerd op: do 28 jul 2005 1:46 pm
Woonplaats: In uw ma haar bed

Berichtdoor overlord op di 19 dec 2006 11:50 pm

Gazmask_ schreef:
Nielsi schreef:Wind van vrouw noopt vliegtuig tot tussenlanding
Een vliegtuig van American Airlines heeft onderweg naar Dallas een gedwongen tussenlanding moeten maken, nadat een vrouwelijke passagier lucifers had afgestoken om haar winderigheid te maskeren. Andere passagiers gaven te kennen een zwavellucht te ruiken, waarop het vliegtuig uitweek naar de luchthaven van Nashville. De vrouw hield nog steeds haar mondje dicht. Alle 99 passagiers en de bemanning werden van boord gehaald en geïnspecteerd. Terwijl het vliegtuig en de bagage werden doorzocht, gaf de vrouw aan de FBI dan toch toe lucifers te hebben afgestoken om haar lichaamsgeur te verbloemen. Het vliegtuig kon hierna zijn weg vervolgen, maar de vrouw werd niet terug aan boord gelaten. Tegen de vrouw wordt geen aanklacht ingediend. (novum)


:-DD


Hmm, eieren geheten, of ajuinen :mrgreen:
overlord
 

Berichtdoor Infected op do 28 dec 2006 2:27 pm

s wel funny vn da wijf op da vliegtuig XD

da paard en da kind enzo is wel erg :\

alleej ik kom ook weer op tijd me mijn reacties xD Naya XD
Avatar gebruiker
Infected
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 6991
Karma: 0
Geregistreerd op: zo 08 okt 2006 6:05 pm
Woonplaats: Oudenaarde

Berichtdoor Ottorongo op zo 21 jan 2007 3:21 am

Avatar gebruiker
Ottorongo (oude nickname: slaapkopje)
Pastoor
Pastoor
 
Berichten: 6951
Karma: 35
Geregistreerd op: zo 13 nov 2005 6:33 pm
Woonplaats: 't stad

Berichtdoor Roely op zo 21 jan 2007 3:52 am

slaapkopje schreef:http://groups.msn.com/isapi/fetch.dll?action=MyPhotos_GetPubPhoto&PhotoID=nGABMGEYGUDgIokL2qtDVCJXYq2lzg1LE3okJSDcWnG1LQpM3SCGZzfwXv3E8nUwY

wa en zieligaards
:?

hmm, kvind eigenlijk wel juist verwoord!
Afbeelding
Avatar gebruiker
Roely
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 6742
Karma: 2
Geregistreerd op: do 02 maart 2006 11:46 pm
Woonplaats: Sint-Andries (Brugge)

Berichtdoor Ottorongo op zo 21 jan 2007 2:37 pm

Roely schreef:
slaapkopje schreef:http://groups.msn.com/isapi/fetch.dll?action=MyPhotos_GetPubPhoto&PhotoID=nGABMGEYGUDgIokL2qtDVCJXYq2lzg1LE3okJSDcWnG1LQpM3SCGZzfwXv3E8nUwY

wa en zieligaards
:?

hmm, kvind eigenlijk wel juist verwoord!

k heb et over da deel over gabbers
Avatar gebruiker
Ottorongo (oude nickname: slaapkopje)
Pastoor
Pastoor
 
Berichten: 6951
Karma: 35
Geregistreerd op: zo 13 nov 2005 6:33 pm
Woonplaats: 't stad

Berichtdoor master of disaster op zo 21 jan 2007 2:55 pm

Nederlandse jongeren beroven doof meisje

Een groepje Nederlandse jongeren heeft donderdagavond een een 15-jarig doof meisje uit Groningen beroofd. Dat deden ze door haar sjaal steeds strakker aan te trekken, zodat ze als het ware geïmmobiliseerd werd. Terwijl ze in bedwang werd gehouden, werden haar zakken doorzocht. Een onbekend maar klein geldbedrag werd ontvreemd. De eveneens gestolen gsm kon het slachtoffer nog terugnemen. De Nederlandse politie stelt een onderzoek in naar de beroving.

:roll:

Of deze:
Turk laat dochter aan ketting uit

ISTANBUL (ANP) - Een Turk laat zijn 17-jarige dochter aan een ketting uit. Volgens de vader is het meisje niet goed bij haar hoofd en probeert ze steeds weg te lopen.

Maar de jonge vrouw zegt dat ze wil trouwen met een jongen die de goedkeuring van haar vader niet kan wegdragen en dat ze daarom als een hond wordt behandeld.

Dat meldde vrijdag het Turkse blad Radikal. De krant toonde een foto van de dochter met een halsband om haar nek waaraan een ketting is vastgemaakt die door de 60-jarige vader wordt vastgehouden. ,,Weerzinwekkend'', aldus Radikal.

De justitiële autoriteiten in het district aan de Zwarte Zee waar vader en dochter wonen, hebben een onderzoek ingesteld naar de rechtmatigheid van het handelen van de man.

omfg..
master of disaster
 

Berichtdoor Judas op zo 21 jan 2007 7:12 pm

master of disaster schreef:Turk laat dochter aan ketting uit

ISTANBUL (ANP) - Een Turk laat zijn 17-jarige dochter aan een ketting uit. Volgens de vader is het meisje niet goed bij haar hoofd en probeert ze steeds weg te lopen.

Maar de jonge vrouw zegt dat ze wil trouwen met een jongen die de goedkeuring van haar vader niet kan wegdragen en dat ze daarom als een hond wordt behandeld.

Dat meldde vrijdag het Turkse blad Radikal. De krant toonde een foto van de dochter met een halsband om haar nek waaraan een ketting is vastgemaakt die door de 60-jarige vader wordt vastgehouden. ,,Weerzinwekkend'', aldus Radikal.

De justitiële autoriteiten in het district aan de Zwarte Zee waar vader en dochter wonen, hebben een onderzoek ingesteld naar de rechtmatigheid van het handelen van de man.

omfg..

oke, das erg :roll:
Avatar gebruiker
Judas
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 226
Karma: 0
Geregistreerd op: za 16 sep 2006 4:56 pm
Woonplaats: Lille

Berichtdoor TurboMan op zo 04 feb 2007 2:20 am

Dronken vissers dobberen rond op ijsschots

VLADIVOSTOK - Driehonderdzesenvijftig Russen, waarvan er velen zich in vergevorderde staat van dronkenschap bevonden, zijn zaterdag per helikopter of per schip gered van vlottende ijsplaten, die plots waren afgescheurd van het eiland Sachalin in het Russische Verre Oosten.

Maar 76 andere vissers, die zich nog altijd op vlottende en smeltende ijsschotsen bevinden in de Zee van Ochotsk, weigerden aanvankelijk aan boord te gaan, omdat ze hun visgerei niet mochten meenemen.
Al deze mensen waren aan het vissen door een gat in het ijs, toen plotseling een enorme ijsblok zich afscheurde en op drift sloeg.

Velen van de geredde vissers bevonden zich in bedenkelijke staat. Ondanks waarschuwingen van de overheid wagen de vissers zich telkens opnieuw erg ver op de bevroren wateroppervlakten van meren en zeeën, met het risico weg te drijven op afsmeltend ijs.

Elk jaar moeten honderden Russische vissers gered worden. Deze winter is bijzonder gevaarlijk door de hoge temperaturen.

(anp)

http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail ... 022007_009Een excuus om erg laat en zat thuis te komen voor die Russen ?
Avatar gebruiker
TurboMan
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 308
Karma: 0
Geregistreerd op: za 26 aug 2006 11:59 pm

Berichtdoor Rafael op zo 04 feb 2007 1:44 pm

master of disaster schreef:Nederlandse jongeren beroven doof meisje

Een groepje Nederlandse jongeren heeft donderdagavond een een 15-jarig doof meisje uit Groningen beroofd. Dat deden ze door haar sjaal steeds strakker aan te trekken, zodat ze als het ware geïmmobiliseerd werd. Terwijl ze in bedwang werd gehouden, werden haar zakken doorzocht. Een onbekend maar klein geldbedrag werd ontvreemd. De eveneens gestolen gsm kon het slachtoffer nog terugnemen. De Nederlandse politie stelt een onderzoek in naar de beroving.

:roll:

Of deze:
Turk laat dochter aan ketting uit

ISTANBUL (ANP) - Een Turk laat zijn 17-jarige dochter aan een ketting uit. Volgens de vader is het meisje niet goed bij haar hoofd en probeert ze steeds weg te lopen.

Maar de jonge vrouw zegt dat ze wil trouwen met een jongen die de goedkeuring van haar vader niet kan wegdragen en dat ze daarom als een hond wordt behandeld.

Dat meldde vrijdag het Turkse blad Radikal. De krant toonde een foto van de dochter met een halsband om haar nek waaraan een ketting is vastgemaakt die door de 60-jarige vader wordt vastgehouden. ,,Weerzinwekkend'', aldus Radikal.

De justitiële autoriteiten in het district aan de Zwarte Zee waar vader en dochter wonen, hebben een onderzoek ingesteld naar de rechtmatigheid van het handelen van de man.

omfg..


@ Rovers v/ Doof meisje: Bende zieligaards! Niets beters te doen? :? Daar kommek echt pissed van :?


@ Turk: What the hell, teveel naar Unleashed gekeken? Die kerel is pas nie goed in zijn hoofd ... ipv da meisje. Nja 'k weet ook nie heel de situatie maar dit is ook niet dé manier é. :?
I am protected species
Avatar gebruiker
Rafael (oude nickname: Whicker)
Vuilnisman
Vuilnisman
 
Berichten: 15223
Karma: -5
Geregistreerd op: do 06 jan 2005 5:11 pm
Woonplaats: Antwerpen

Berichtdoor Keldyn op zo 04 feb 2007 7:40 pm

Je weet toch dat dat van die ketting hier ook gebeurd? Meestal dan bij kleine kinderen die willen weglopen maar ook bij meer volwassene kinderen. In gelijk welk geval, een verkeerde oplossing.

K.
Avatar gebruiker
Keldyn
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 315
Karma: 0
Geregistreerd op: zo 19 nov 2006 1:29 pm
Woonplaats: Moerkerke City

Berichtdoor A_m_y op wo 09 mei 2007 1:18 pm

(Snorry dat het in t engels is)

Baby's bizarre 'bite' of passage with cobra
Last updated at 11:31am on 9th May 2007

A one-year-old is forced to fight a neutered cobra during a shocking snake-charming rite of passage in India.

The baby tries to protect itslef while being repeatedly hit by the animal, which has also had its mouth stitched up and its fangs removed.

This bizarre spectator sport - reportedly from Kasimkota in Andhra Pradesh - has been condemned by animal rights protesters after footage appeared on the internet.

They've warned that a cobra's fangs grow back quickly, putting the youngsters in mortal danger.

Several snake charmers die each year while handling the animals.


Foto's/video kan je op volgende link zien:
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/worldnews.html?in_article_id=453652&in_page_id=1811
- don't damn me when I speak a piece of my mind -
Afbeelding

Afbeelding

Mam, ben jij tubgirl ?! ->
Afbeelding
A_m_y
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 1859
Karma: 0
Geregistreerd op: wo 21 jun 2006 9:51 am

Berichtdoor A_m_y op ma 21 mei 2007 10:08 am

Duivel liet Amerikaan baby in magnetron opwarmen
Een Amerikaanse man die zijn twee maanden oude dochtertje in de magnetron stopte, deed dat omdat de duivel het hem opdroeg. Dat heeft zijn echtgenote gezegd, zo meldde een televisiestation in de staat Texas.

Haar 19-jarige man had de baby op 10 mei tussen de tien en twintig seconden lang in de magnetron van een motelkamer gedaan. De duivel gaf hem die opdracht, omdat hij zich bedreigd voelde door de ambitie van de man om predikant te worden. De baby overleefde het incident, maar liep ernstige brandwonden op aan haar gezicht en hand en bevindt zich nog in het ziekenhuis.

Volgens de politie gaf de man zelf aan dat stress de oorzaak was van zijn handelen, maar daar wilde de vrouw niets van geloven. "Hij zou haar nooit iets aan kunnen doen. Hij houdt van haar." Ze onderneemt momenteel pogingen om weer met haar dochter verenigd te worden, maar de Amerikaanse kinderbescherming ziet haar liever uit de ouderlijke macht ontzet. (novum/hln)

:|
- don't damn me when I speak a piece of my mind -
Afbeelding

Afbeelding

Mam, ben jij tubgirl ?! ->
Afbeelding
A_m_y
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 1859
Karma: 0
Geregistreerd op: wo 21 jun 2006 9:51 am

Berichtdoor Pieter_BA op ma 21 mei 2007 4:25 pm

Man, waar gaat dat naartoe? :?
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that.

Bill Shankly, 1891
Avatar gebruiker
Pieter_BA (oude nickname: pieter_fcb)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 15591
Karma: 6
Geregistreerd op: wo 27 sep 2006 5:29 pm

Berichtdoor Nielsi op ma 21 mei 2007 4:36 pm

Voor het eerst meer Marokkaanse dan Italiaanse migranten


De Italianen zijn niet langer de grootste groep migranten in ons land. Voor het eerst is de groep Marokkanen groter. Dat zegt socioloog Jan Hertogen. Hij spreekt van "een historisch moment". Hertogen beroept zich voor zijn analyse op cijfers van de Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie van de federale overheidsdienst Economie (het vroegere NIS). Bij de Algemene Directie Statistiek plaatst men kanttekeningen.

Nieuwe Belgen
België telde op 1 januari 2006 264.974 Marokkanen en 262.120 Italianen. Het gaat daarbij om vreemdelingen en nieuwe Belgen. Voor het eerst vormen de Italianen daarmee niet meer de grootste groep migranten in ons land. Dat leidt socioloog Jan Hertogen af uit cijfers die hij kreeg aangeleverd door de statistische instanties. In de cijfers werd geen rekening gehouden met de kinderen van de al Belg geworden vreemdelingen.

Parallel
Hertogen ziet een opvallende parallel tussen de Italiaanse migratiegroei die in 1920 op gang kwam en de Marokkaanse migratiestroom sinds 1960. Maar terwijl de Italiaanse migratie sinds 1980 daalt (onder andere door de terugkeer van Italianen en een lager geboortecijfer), zal de Marokkaanse migratiestroom volgens Hertogen pas pieken in 2016. Ander opvallend verschil is dat zeven op de tien Marokkanen Belg worden, terwijl dat bij Italianen slechts bij drie op de tien vreemdelingen het geval is.

Politieke landschap
Volgens Hertogen zal het toenemende aantal migranten, met name uit Marokko, een impact hebben op het politieke landschap. Die impact zal minder te merken zijn bij de komende federale verkiezingen, maar veeleer bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2012. "Binnen vijf à tien jaar zullen er zeker een aantal Marokkaanse burgemeesters opduiken", aldus Hertogen.

Europese migranten
Na de Marokkanen en Italianen vormen de Turken met 159.336 de grootste groep migranten in België. Ook daar verwacht Hertogen pas een piek binnen een achttal jaar. De Fransen (145.556) en Nederlanders (126.447) vormen de grootste Europese migrantengroepen. De rest van de top tien bestaat uit Spanjaarden (55.686), Duitsers (43.392), Congolezen (42.068), Portugezen (33.326) en Britten (30.987). De groeiende groep Polen staat op elf met 25.545. Volgens Hertogen staat de totale teller op 1.569.909 (vreemdelingen + nieuwe Belgen).

Huwelijksmigratie
Hertogen bekeek ook de man-vrouwverdeling bij de vreemdelingen. Die cijfers bevestigen onder meer het fenomeen van de huwelijksmigratie bij Thaise en Filipijnse vreemdelingen. Zo zijn meer dan acht op de tien Thaise vreemdelingen en meer dan zeven op de tien Filipijnse vreemdelingen vrouwen.

Terughoudend
Bij de Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie reageert men eerder terughoudend op het bericht van Hertogen. "De cijfers die Hertogen gebruikt, kloppen grosso modo, maar zijn niet de volledig officiële cijfers. Zo heeft hij de naturalisaties opgeteld zonder bijvoorbeeld rekening te houden met de overlijdens of met de mensen die opnieuw geëmigreerd zijn", luidt het. Meer commentaar op de analyse van Hertogen wil het statistisch bureau liever niet kwijt. (belga/hln)


Met die Italianen heb ik nog nooit probelemen gehad. :roll:
Avatar gebruiker
Nielsi
Pastoor
Pastoor
 
Berichten: 18970
Karma: 37
Geregistreerd op: za 08 okt 2005 5:14 pm

Berichtdoor Rafael op ma 21 mei 2007 5:14 pm

Nielsi, het probleem van de meeste Belgen is dat ze Italianen, Algerijnen, Turken, Spanjaarden gewoon allemaal voor Marokkanen aan zien ... :p
I am protected species
Avatar gebruiker
Rafael (oude nickname: Whicker)
Vuilnisman
Vuilnisman
 
Berichten: 15223
Karma: -5
Geregistreerd op: do 06 jan 2005 5:11 pm
Woonplaats: Antwerpen

Berichtdoor ikke op ma 21 mei 2007 5:24 pm

Whicker schreef:Nielsi, het probleem van de meeste Belgen is dat ze Italianen, Algerijnen, Turken, Spanjaarden gewoon allemaal voor Marokkanen aan zien ... :p

het verschil is gemakkelijk te zien, Marokkanen attackeren van zodra ze de kans zien.. attackeren mag vrij breed gezien worden ;)
Avatar gebruiker
ikke
Fundalize Super-Moderator
Fundalize Super-Moderator
 
Berichten: 7312
Karma: 41
Geregistreerd op: zo 15 mei 2005 3:50 pm
Woonplaats: Zottegem

Berichtdoor Rafael op ma 21 mei 2007 5:26 pm

ikke schreef:
Whicker schreef:Nielsi, het probleem van de meeste Belgen is dat ze Italianen, Algerijnen, Turken, Spanjaarden gewoon allemaal voor Marokkanen aan zien ... :p

het verschil is gemakkelijk te zien, Marokkanen attackeren van zodra ze de kans zien.. attackeren mag vrij breed gezien worden ;)

Juist, ja. :roll:

Ken je het woord generalisering/veralgemening? :)
I am protected species
Avatar gebruiker
Rafael (oude nickname: Whicker)
Vuilnisman
Vuilnisman
 
Berichten: 15223
Karma: -5
Geregistreerd op: do 06 jan 2005 5:11 pm
Woonplaats: Antwerpen

Volgende

Keer terug naar In het nieuws

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron