register Paswoord vergeten?

Imageshack probleem oplossen :)

Hulp nodig i.v.m. Fundalize?

Imageshack probleem oplossen :)

Berichtdoor -VinCenT- op zo 13 aug 2006 8:56 am

Ik weet niet of het hier werkt, maar op andere sites werkt het ;)

Code: Selecteer alles
How to view banned images*

Mozilla, Firefox, Netscape Users:

      1) Open the URL about:config.
      2) Scroll down to network.http.sendRefererHeader.
      3) Set value to 0.



Internet Explorer Users:

      1) Got to http://www.mozilla.org/products/firefox/.
      2) Download FireFox.
      3) Install FireFox.
      4) Follow FireFox instructions above.
      Mr. Green



*Please note this will not work for all broken and banned images.

You must clear your Firefox cache in order to correctly view the images with this solution. to clear the cache:

tools > options > cache > clear cache now
Aanschouw mijn WATAFAK beest :mrgreen:
Avatar gebruiker
-VinCenT- (oude nickname: -VinCenT-)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 5469
Karma: 0
Geregistreerd op: vr 18 maart 2005 10:26 pm
Woonplaats: Sint-Niklaas

Berichtdoor -VinCenT- op do 21 sep 2006 5:19 pm

stoch handig?
Aanschouw mijn WATAFAK beest :mrgreen:
Avatar gebruiker
-VinCenT- (oude nickname: -VinCenT-)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 5469
Karma: 0
Geregistreerd op: vr 18 maart 2005 10:26 pm
Woonplaats: Sint-Niklaas

Berichtdoor donie op do 21 sep 2006 5:29 pm

Zou je niet eerst testen ? k'snap het niet echt
:heartbeat: Emilie :heartbeat:
Avatar gebruiker
donie
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 7183
Karma: 0
Geregistreerd op: zo 28 aug 2005 6:54 pm
Woonplaats: Denderhoutem

Berichtdoor Apoe op do 21 sep 2006 6:16 pm

Ik heb het gedaan, we zullen zien zeker :)
Avatar gebruiker
Apoe (oude nickname: Apoepoe)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 13417
Karma: 6
Geregistreerd op: wo 19 jan 2005 7:24 pm
Woonplaats: Bissegem

Berichtdoor gj op do 21 sep 2006 6:53 pm

iemand al ervaring ermee? werkt het?
Avatar gebruiker
gj
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 5808
Karma: 0
Geregistreerd op: vr 10 feb 2006 8:53 pm
Woonplaats: deiremonne

Berichtdoor Apoe op do 21 sep 2006 7:43 pm

Avatar gebruiker
Apoe (oude nickname: Apoepoe)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 13417
Karma: 6
Geregistreerd op: wo 19 jan 2005 7:24 pm
Woonplaats: Bissegem

Berichtdoor gj op do 21 sep 2006 7:51 pm

het werkt, merci vincent :D
Avatar gebruiker
gj
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 5808
Karma: 0
Geregistreerd op: vr 10 feb 2006 8:53 pm
Woonplaats: deiremonne

Berichtdoor -VinCenT- op do 21 sep 2006 8:42 pm

:lol:
maar er anders een sticky van
Aanschouw mijn WATAFAK beest :mrgreen:
Avatar gebruiker
-VinCenT- (oude nickname: -VinCenT-)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 5469
Karma: 0
Geregistreerd op: vr 18 maart 2005 10:26 pm
Woonplaats: Sint-Niklaas

Berichtdoor master of disaster op zo 24 sep 2006 1:07 pm

Sticky ;)
master of disaster
 

Berichtdoor Asterion op wo 27 sep 2006 6:57 pm

Diegene die met IE werken zouden eerst een kijken naar hun firewall instellingen.

Ik kan namelijk alle afbeeldingen zien van ImageShack.

En kvind eigenlijk maar onnozel dat je bij de oplossing van IE zet dat ze FireFox moeten downloaden.

Iedereen is nog altijd vrij om te kiezen wat hij wil :s
Asterion (oude nickname: FluX)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 5851
Karma: 4
Geregistreerd op: vr 11 nov 2005 8:14 pm
Woonplaats: Wachtebeke

Berichtdoor Woutr op di 03 okt 2006 8:40 pm

ja, want ik gebruik laatste tijd altijd Opera ipv Firefox ??

heeft iemand daar een optie voor ?? :roll: :D
Afbeelding
Avatar gebruiker
Woutr
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 4767
Karma: 0
Geregistreerd op: za 28 jan 2006 5:14 pm

Berichtdoor crazyloco op do 19 okt 2006 3:14 pm

Woutr schreef:ja, want ik gebruik laatste tijd altijd Opera ipv Firefox ??

heeft iemand daar een optie voor ?? :roll: :D

upload je gwn je foto op een andere site op bv tt zelf 8-)
Afbeelding
Avatar gebruiker
crazyloco
Pastoor
Pastoor
 
Berichten: 15941
Karma: 32
Geregistreerd op: di 18 okt 2005 7:19 pm
Woonplaats: limburg

Berichtdoor shizzle op zo 05 nov 2006 1:47 pm

bij firefox, wat is cache int nederlands??
Avatar gebruiker
shizzle
Fundalize Moderator
Fundalize Moderator
 
Berichten: 7621
Karma: 23
Geregistreerd op: wo 07 jun 2006 3:29 pm
Woonplaats: west-vlaanderen

Berichtdoor donie op zo 05 nov 2006 1:52 pm

Het laatste gewoon ..
:heartbeat: Emilie :heartbeat:
Avatar gebruiker
donie
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 7183
Karma: 0
Geregistreerd op: zo 28 aug 2005 6:54 pm
Woonplaats: Denderhoutem

Berichtdoor graspop op za 13 jan 2007 1:17 pm

hmmm,,, kan wel handig en
don't fuck with me, i fuck back!!!!
Avatar gebruiker
graspop
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 1356
Karma: 0
Geregistreerd op: zo 19 feb 2006 10:07 am
Woonplaats: witgoor== place 2 be!!

Berichtdoor Gazmask_ op za 13 jan 2007 1:54 pm

:lolb: @ uitleg IE
Afbeelding

Getting paid by your nemesis Telenet @ 9lives.be, biatch. Baylife
Avatar gebruiker
Gazmask_
Ontslagen
Ontslagen
 
Berichten: 8736
Karma: 21
Geregistreerd op: wo 21 dec 2005 3:05 pm

Berichtdoor Caleno op za 13 jan 2007 5:25 pm

kheb gewoon m'n buffer en zo gewist is da de cache?
Avatar gebruiker
Caleno
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 4673
Karma: 0
Geregistreerd op: za 24 apr 2004 12:57 pm
Woonplaats: Brugge

Berichtdoor -VinCenT- op vr 02 feb 2007 10:39 am

Caleno schreef:kheb gewoon m'n buffer en zo gewist is da de cache?


Afbeelding
Aanschouw mijn WATAFAK beest :mrgreen:
Avatar gebruiker
-VinCenT- (oude nickname: -VinCenT-)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 5469
Karma: 0
Geregistreerd op: vr 18 maart 2005 10:26 pm
Woonplaats: Sint-Niklaas

Berichtdoor shizz0rriz0rrr op za 05 mei 2007 10:01 am

ik snap het niet echt goe ... :oops:
kunde da niet int nederlands zegge ofsu
Edit door Base Jumper:
Ik ben een held!
Avatar gebruiker
shizz0rriz0rrr (oude nickname: base jumper)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 6799
Karma: 0
Geregistreerd op: do 25 mei 2006 10:44 am
Woonplaats: Sint-Pauwels

Berichtdoor Pieter_BA op za 05 mei 2007 10:02 am

Code: Selecteer alles
Mozilla, Firefox, Netscape Users:

      1) Open the URL about:config.
      2) Scroll down to network.http.sendRefererHeader.
      3) Set value to 0.


Open uitvoeren.
Typ in: about:config druk op enter.
Zoek naar network.http.sendRefererHeader
Zet deze waarde op 0 .
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that.

Bill Shankly, 1891
Avatar gebruiker
Pieter_BA (oude nickname: pieter_fcb)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 15591
Karma: 6
Geregistreerd op: wo 27 sep 2006 5:29 pm

Berichtdoor shizz0rriz0rrr op za 05 mei 2007 10:15 am

pieter_fcb schreef:
Code: Selecteer alles
Mozilla, Firefox, Netscape Users:

      1) Open the URL about:config.
      2) Scroll down to network.http.sendRefererHeader.
      3) Set value to 0.


Open uitvoeren.
Typ in: about:config druk op enter.
Zoek naar network.http.sendRefererHeader
Zet deze waarde op 0 .

Thx
sorry voor men onwetenheid :? :lol:
ik dacht in begin da ge in u url moest schrijven: config.
maar ik was vergete dat about er ook voor moest staan :mrgreen:
hehe
Edit door Base Jumper:
Ik ben een held!
Avatar gebruiker
shizz0rriz0rrr (oude nickname: base jumper)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 6799
Karma: 0
Geregistreerd op: do 25 mei 2006 10:44 am
Woonplaats: Sint-Pauwels

Berichtdoor -VinCenT- op zo 24 jun 2007 4:57 pm

base jumper schreef:
pieter_fcb schreef:
Code: Selecteer alles
Mozilla, Firefox, Netscape Users:

      1) Open the URL about:config.
      2) Scroll down to network.http.sendRefererHeader.
      3) Set value to 0.


Open uitvoeren.
Typ in: about:config druk op enter.
Zoek naar network.http.sendRefererHeader
Zet deze waarde op 0 .

Thx
sorry voor men onwetenheid :? :lol:
ik dacht in begin da ge in u url moest schrijven: config.
maar ik was vergete dat about er ook voor moest staan :mrgreen:
hehe


ge moet dat gewoon in u url balk typen he, niet bij uitvoeren dat gaat niet
Aanschouw mijn WATAFAK beest :mrgreen:
Avatar gebruiker
-VinCenT- (oude nickname: -VinCenT-)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 5469
Karma: 0
Geregistreerd op: vr 18 maart 2005 10:26 pm
Woonplaats: Sint-Niklaas

Berichtdoor SuckDickMakeMoney op vr 09 nov 2007 10:17 pm

op deze manier maakt ge u cache[Buffer] ook leeg durk gwn : ctrl+F5 en da is het ;)
"Listen, Think, Reborn, Spread, Fight, Rule."
Avatar gebruiker
SuckDickMakeMoney (oude nickname: sjj)
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 2182
Karma: 2
Geregistreerd op: zo 29 okt 2006 9:00 pm
Woonplaats: Belgie 3600 !


Keer terug naar Help & Support

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast