register Paswoord vergeten?
Zoeken

Beschikbare opties bij deze post

FacebookGerelateerde posts
Gebruikersstatistieken
Aantal gebruikers nu online:
Maximum aantal tegelijk online vandaag:
maximum aantal tegelijk online dit jaar:
Fundalize ledenlijst
fun

20 moppen over Nederlanders

text
78%78%78%78%
52528 views
door PietroAllata op Tue. 6 Feb. 07 om 20:01


1.Waarom gaat een Hollander buiten staan met zijn eitje als het gevroren heeft? Als de strooidiensten komen heeft hij zout op zijn eitje.

2.Hoe vang je een Hollander? Door het deksel van de w.c. dicht te klappen als hij aan het drinken is.

3.Twee Hollandse agenten lopen op straat en vinden een spiegel. De ene agent kijkt erin en zegt: "Die komt me bekend voor." Zegt de andere agent: "Laat mij ook eens kijken," en hij kijkt en zegt: "Maar natuurlijk dat je die kent, dat ben ik."

4.Mijn Hollandse nonkel heeft me gisteren foto's in de brievenbus gestoken." "En zijn ze goed uitgevallen?" "Dat weet ik niet. Het rolletje moet nog ontwikkeld en afgedrukt worden."

5.Welk zijn de drie eerste woorden uit een Hollands kookboek? Leen een ei. Deze zin wordt gevolgd door: Schep een beetje water uit de beek, doe het ei erbij en plaats het in de zon.

6.Waarom mag je Hollanders nooit te lang bij een vuilnisbak laten staan? Anders denken ze dat dat hun huis is.

7.In het jaar 2020 zullen de Hollanders met Belgi in oorlog zijn. Weet jij waarom? Omdat ze tegen die tijd de Hollandermoppen zullen begrijpen die wij nu aan het vertellen zijn.

8.Waarom heeft een Hollander een raampje in zijn koelkast. Om te kijken of het lichtje uit is.

9.Waarom is Jezus niet in Nederland geboren? Ze konden geen drie wijzen vinden.

10.Hoe drinkt een Hollander tomatensoep? Warm water in een rood bord.

11.Een Hollander komt bij de huisarts met een splinter in zijn tong. "Hoe is dat gekomen? "vraagt de arts verbaasd. "Ik had n druppel jenever gemorst op een ruwe houten tafel." verklaart de Hollander.

12.Waarom glimlacht een Hollander als het bliksemt. Hij denkt dat hij gefotografeerd wordt.

13.Twee Nederlandse politieagenten rijden in een combi. Wanneer ze voor een rood Verkeerslicht moeten blijven staan valt er een stilte in de auto. Dan zegt de agent die naast de chauffeur zit: "Het is groen." Waarop de chauffeur na enig nadenken antwoordde: "Eh... een kikker?"

14.Er wordt ingebroken bij een Hollander. Zegt de dief tegen de Hollander: "Ik zoek geld." Waarop de Hollander zegt: "Ik zal helpen zoeken."

15.Een Hollander liep met zijn oor helemaal in het verband. Een Belg kwam hem tegen en vroeg: "Wat is er met jou gebeurd?" De Hollander antwoordde: "Ik was aan het strijken toen de telefoon ging."

16.Wat is het verschil tussen een ongeluk en een ramp? Als een bus vol Hollanders in een ravijn rijdt, is dat een ongeluk. Als er overlevenden zijn een ramp.

17.Weet je hoe de Hollandse politie een betoging uit elkaar drijft? Ze rammelt eens met de collectebus.

18.Hoeveel keer gebruikt een Hollander een condoom? Drie maal: En keer gewoon, n keer binnenstebuiten en n keer om op te kauwen.

19.Een Hollander vraagt aan een Belg: "Als je kan raden hoeveel sigaretten er nog in mijn doosje zitten mag je ze alle 10 hebben

20.
Weet je waarom ze in Holland geen ijsblokjes hebben? Ze hebben het recept verloren.

volgende week een paar one liners :twisted:

Vorige post Vorige post Volgende post Volgende post
  Funpostnieuwe karting in benidorm