register Paswoord vergeten?
Zoeken

Beschikbare opties bij deze post

FacebookGerelateerde posts
Gebruikersstatistieken
Aantal gebruikers nu online:
Maximum aantal tegelijk online vandaag:
maximum aantal tegelijk online dit jaar:
Fundalize ledenlijst
Vorige post Vorige post Volgende post Volgende post
  The Unborn (Trailer)Jumpke, nie slegt:)  

    Kamelot Gepost op Sat. 10 Jan. 09 om 22:01 51
Kamelot
man man
13513 Posts
[quote:40b82d9c27=\"Kamelot\"]lol toen mijn maat da vandaag zei tegen mij was mijn eerste reactie: als die aliens intelligent genoeg zijn om tot hier te raken, waarom zouden ze dan in godsnaam geen wiek van een domme windmolen ontwijken? En waarom is die ufo niet gecrashed maar heeft die dan zo normaal kunnen wegvliegen.. En nog een vraag is, waarom als ze ertegen vliegen niet gewoon zich uit de voeten maken in plaats van daar efkes te blijven hangen om dien domme wiek mee te nemen :p .. Als ze op aarde raken, denk ik eerlijk gezegd dat ze wel beter dingen te doen zullen hebben..

Lijkt mij gewoon een mechanisch mankement waardoor de ene wiek is losgekomen en tegen de andere geslaan is..


een UFO is niet altijd van een "alian." UFO staat voor Unidentified Flying Object. kan daarvoor iets anders zijn...[/quote:40b82d9c27]

Ma jong praktisch iedereen linkt tog wel het woord UFO aan aliens :p .. Is het nu zo nodig om den slimmen te gaan uithangen.. Ik zit ier te zeveren dat genen naam heeft en gij komt daar zo\'n mega serieuze (betweterige) reactie op geven.. Precies of kwist nie waarvoor UFO staat :p ..
neutral  Melden
    TELE Gepost op Sun. 11 Jan. 09 om 20:15 52
TELE
man man
4395 Posts
raar
neutral  Melden
    Mieke-appeltrut Gepost op Fri. 6 Feb. 09 om 01:05 53
Mieke-appeltrut
man man
255 Posts
idd, hubble heeft 100dagen een lichtflits zien versterken en 100dagen terug zien verzwakken, tot op de dag van vandaag kunnen astronomen niet slapen doordat ze nog altijd geen idee hebben wat het zou kunnen zijn geweest. Op die plek is nu trouwens alles weg


Die langdurige lichtflits was van een hypernova die veel lichtjaren van ons weg ligt.Onlangs gezien op National Geographic ?n Discovery.
10+favo
neutral  Melden
    ClIffIX Gepost op Wed. 4 Mar. 09 om 17:03 54
ClIffIX
man man
20119 Posts
Moest er ooit Buitenaards leven de aarde bezoeken of bezocht hebben dan houdt de regering het tegen , anders ontstaat er choas en dan is de wereld naar de zak ( meer naar de zak )
neutral  Melden
« 1 2