register Paswoord vergeten?
Zoeken

Poll
Als ik naar het frituur ga, wil ik mijn saus...
in een apart potje ( 50% )
op de frieten ( 50% )
onder de frieten ( 0% )
geen saus op mijn frieten ( 0% )
4 votes
Gebruikersstatistieken
Aantal gebruikers nu online:
Maximum aantal tegelijk online vandaag:
maximum aantal tegelijk online dit jaar:
Fundalize ledenlijst

farmer_dan

farmer_dan man man
30-6-1992
Oude nickname : farmer dan
Site Picture

Foto

Buddies

Vrienden


Meer info

Meer info over farmer_dan

FDLZ Euro's: 211 Geregistreerd: Mon. 28 Dec. 09
Status: Niet Actief Laatste bezoek: Tue. 17 Jan. 12 om 13:37
Goldmember: neen Laatste profielbezoek: Sun. 6 Feb. 11 om 18:36
Posts tonen: - site
- forum
- favoriete posts
Karma:
Total posts:
Strafblad:
0

202 Posts
Post rating
89%89%89%89%89%

Foto album

Foto album

Weblog

Weblog

Je kunt niet alles krijgen wat je wilt (liefde) op Sun. 26 Dec. 10 om 13:31


Dit is mijn eerste blog, voor je dingen of jouw mening zegt, lees eerst volledige tekst

“Je kunt niet alles krijgen wat je wilt” is het laatste wat je hoort op de dag dat het gedaan is. Dag ervoor ruzie gemaakt over het minste, jij hebt het uitgemaakt zonder je dat wou. Je besefte het niet wat de gevolgen waren en daar zit je dan. Alleen, voor hoe lang? Eén week één maand twee maand een half jaar een jaar of nog langer. Hoe lang duurt het voor je jouw zelf vergeeft over die grote fout die je gemaakt hebt die dag? Hoe lang duurt het voor je weer verder kunt gaan. Voor sommige is dat gemakkelijk voor andere dan weer moeilijker.

Dit is een tekst die ik opdraag aan iemand speciaal. Veel van mijn vrienden zeggen dat ik moet verder gaan. En jullie zullen dit ook denken je gaat dingen cliché vinden, andere zullen precies hetzelfde voelen wat ik probeer te omschrijven.

“Je kunt niet alles krijgen wat je wilt” Voor iemand die moet sparen voor iets wat hij wilt, waar hij zich moet voor inzetten is dit logisch. Maar als je verwent bent, al is het maar een klein beetje, dan is dit niet vanzelfsprekend.
Bij ieder nieuwe relatie ga je ervan uit dat je de rest van jouw leven bij jouw partner wilt en ga blijven. We weten allebei even goed dat dit voor zéér weinig koppels is weggelegd en dat een jeugdrelatie slechts kalverliefde is zoals men dat zegt. Iedereen beleefd de dag dat het uit is anders mee, iedereen zal daar anders mee omgaan en anders verwerken. Maar wat als jij het uitmaakt en je dat niet wou. Hoe kun je zoiets nu doen? Klinkt inderdaad raar maar daar zal ik jullie niet mee belasten. Je hebt het uitgemaakt, maar je bent ervan overtuigt dat je later een gezin wilt oprichten met die persoon. Huisje tuintje kindje, stap voor stap opbouwen naar een moment waarbij het ultieme teken van liefde tot uiting komt. Het moment waarop je de buitenwereld laat weten dat jullie jullie eigenschappen willen doorgeven jullie verbinden tot een nieuwe persoon die zowel de vader als de moeder is. Maar die een jongen of meisje is en niet beide. Als je overtuigt ben dat jouw partner die persoon is, hoe ga je dan om met het feit dat jij het uitgemaakt hebt en jouw partner jouw niet meer terug wilt? Kun je dan even snel jouw relatie vergeten als bij jouw andere relaties? Kun je dan weer opnieuw zoeken naar die ware, waarvan je denkt hiermee wil ik mijn leven delen? Lig je hele dagen te denken aan hem/haar? Hoe ga jij hier mee om? Kun je hier mee omgaan of is er een simpelere manier die alles oplost?

Zelf sta ik nog zot van die persoon en dat geef ik open toe! Ik zou niet weten waarom ik mij zou moeten schamen om het feit dat je iemand graag ziet. Iedereen zegt je bent nog jong, er zitten genoeg visjes in de zee, ze heeft jouw enkel maar pijn gedaan. Maar ja liefde is misschien blind en ja ze heeft mij misschien véél pijn gedaan zoals ze zeggen. Maar al die negatieve dingen wegen niet op tegen het goede en warme gevoel dat ze mij gaf. Je kunt zo iemand niet vergelijken met iemand anders en hoe hard je ook probeert je zult een andere persoon niet kunnen vergelijken met jouw volgende partner. Nee jouw volgende partner zal totaal anders zijn. Ik heb al veel vriendinnen gehad en hun kon ik vergeten maar nu die ene persoon niet, ik blijf er maar aan denken.
“Ik kan niet alles krijgen wat ik wil” en daarmee zal ik moeten leven en dat doet pijn....