register Paswoord vergeten?
Zoeken

Poll
Stel dat je na quarantaine de keuze krijgt: een reis met vrouw/vriendin of BBQ met vrienden rond een lekkere steak. Wat zou uw keuze dan zijn?
Bleu ( 28.6% )
Saignant ( 42.9% )
A point ( 28.6% )
Bien cuit ( 0% )
7 votes
Gebruikersstatistieken
Aantal gebruikers nu online:
Maximum aantal tegelijk online vandaag:
maximum aantal tegelijk online dit jaar:
Fundalize ledenlijst

MilanK

MilanK man man
5-1-1990
Oude nickname : DJ_Black_Angel
Site Picture

Foto

Buddies

Vrienden


Meer info

Meer info over MilanK

FDLZ Euro's: 729 Geregistreerd: Sat. 27 Oct. 07
Status: Niet Actief Laatste bezoek: Sat. 21 Nov. 20 om 09:30
Goldmember: neen Laatste profielbezoek: Sat. 21 Nov. 20 om 09:35
Posts tonen: - site
- forum
- favoriete posts
Karma:
Total posts:
Strafblad:
4

744 Posts
Post rating
96%96%96%96%96%

Foto album

Foto album

Weblog

Weblog

    Magicsam Gepost op Sat. 22 Dec. 07 om 18:09 1
man man
661 Posts
en wat is het nut dan van die kanker voetbal en het fucking jumpen eh , waar is daar het nut van !!
neutral  Melden
    wacky_one Gepost op Sun. 23 Dec. 07 om 21:29 2
wacky_one
man man
18126 Posts
[quote:71d0e889b1="Magicsam"]en wat is het nut dan van die kanker voetbal en het fucking jumpen eh , waar is daar het nut van !!da interesseerd de mense mssn :|[/quote:71d0e889b1]Ni aantrekken... Die is ondertss al gebanned wegens flamen... :)
neutral  Melden
    Sneezy Gepost op Wed. 6 Feb. 08 om 19:53 3
Sneezy
man man
22722 Posts
[quote:8478a1a51b="DJ_Black_Angel"][quote:8478a1a51b="Magicsam"]en wat is het nut dan van die kanker voetbal en het fucking jumpen eh , waar is daar het nut van !!da interesseerd de mense mssn :|[/quote:8478a1a51b]Ni aantrekken... Die is ondertss al gebanned wegens flamen... :)[/quote:8478a1a51b]
lol
neutral  Melden
    LatraXor Gepost op Wed. 18 Aug. 10 om 12:40 4
LatraXor
man man
15808 Posts
Leuke en nuttige comment :)!
Zeker opletten wat ik nog allemaal post, er zitten nog betere dingen tussen ;).
neutral  Melden
    MikeCrawatPhotography Gepost op Wed. 15 Sep. 10 om 21:50 5
MikeCrawatPhotography
man man
1130 Posts
Die tweede foto is mijn foto ^^ thx
neutral  Melden
    killerkip Gepost op Mon. 23 May. 11 om 19:25 6
killerkip
man man
975 Posts
wat ik vind vaan Raspoetin?

Raspoetin kwam oorspronkelijk uit een boerenfamilie uit het district Tjoemen in Siberië.

Hij wordt ook wel eens de 'gekke monnik' genoemd, maar het was geen geheim dat hij getrouwd was en anderen noemden hem een religieuze pelgrim en gebedsgenezer. Hij speelde een belangrijke rol aan het hof van de laatste Russische tsaar Nicolaas II en had daardoor direct of indirect mede invloed op de val van het tsarisme en de opkomst van het bolsjewisme.

Het verhaal gaat dat Raspoetin door de hemelse moeder was aangeraakt en gevraagd was om naast het bed te verschijnen van de jonge tsarevitsj Aleksej om het bloeden te stoppen. Dit bloeden werd veroorzaakt door de stollingsziekte hemofilie waarbij inwendige bloedingen kunnen ontstaan die niet tijdig stoppen. Tijdens zo'n bloeding leed de tsarevitsj ernstige pijn en afhankelijk van waar de bloeding plaatsvond, kon de jongen zich niet goed bewegen. Zo kwam het vaak voor dat hij tijdelijk niet kon lopen. De prins had deze (erfelijke) ziekte gekregen via zijn moeder, kleindochter van koningin Victoria, die draagster van de ziekte was. Als draagster had zij de ziekte zelf niet, maar kon hem wel via haar genen doorgeven aan haar kinderen.

Toen Raspoetin in 1905 in Sint-Petersburg aankwam, kwam hij niet direct bij de tsarenfamilie terecht; hij maakte pas in 1907 contact toen de tsarina Raspoetin had opgeroepen. Hoe het ook zij, iedere keer wanneer Raspoetin bij de tsarevitsj werd geroepen, voelde de jongen zich vrij snel daarna een stuk beter. Over de redenen achter de effectiviteit van de 'behandelingen' wordt nog steeds druk gespeculeerd. Raspoetin kreeg grote invloed aan het hof en had dan ook een grote schare bewonderaars.

Door zijn grote macht aan het hof en op de Russische politiek en vooral door het feit dat veel mensen hem tijdens de Eerste Wereldoorlog als Duits spion zagen, werd hij vooral door de Russische adel steeds meer gewantrouwd. Volgens sommige bijgelovige Russen zou hij zelfs over een duivelse macht beschikken. Verder stond het ter discussie of Raspoetin überhaupt wel een echte monnik was, en waren zijn seksuele uitspattingen legendarisch (o.a. de verkrachting van een non).
[bewerken] De moord

Raspoetin werd in de nacht van 28 op 29 december 1916 door de Russische prins Felix Joesoepov in diens paleis te Petrograd vermoord.
Raspoetin en zijn bewonderaars, foto Karl Boella, 1914

Deze moord is onderwerp van speculatie. Het meest gangbare verhaal is dat Raspoetin door Joesoepov bij hem thuis werd uitgenodigd voor een feest. Een bevriende arts moest een overdosis kaliumcyanide (KCN), genoeg om een stier te doden, in het voor Raspoetin bestemde gebak doen. Verder was ook Raspoetins wijn vergiftigd. Raspoetin is daar echter niet aan overleden, maar voelde zich wel na vier gebakjes en drie glazen wijn slaperig en ging naar buiten. Daar vuurde Joesoepov een aantal kogels op hem af. Raspoetin viel maar toen Joesoepov het lichaam naderde zou Raspoetin zijn bijgekomen en hebben geprobeerd Joesoepov te wurgen terwijl hij 'stoute jongen' in diens oor fluisterde. De medesamenzweerders beschoten hem vervolgens opnieuw en Raspoetin viel wederom. Toen de samenzweerders bespraken wat ze met het lichaam zouden doen stond Raspoetin op en waggelde naar de groep toe. Hierop werd hij net zo lang met knuppels geslagen tot hij niet meer bewoog. Het lichaam werd vervolgens in het riviertje de Mojka gegooid. Uit autopsie bleek dat Raspoetin was verdronken. In het Erotica Museum van Sint-Petersburg staat een ca. 30 cm lange penis op sterk water, waarvan beweerd wordt dat die van Raspoetin is.[1][2]
[bewerken] De moord kritisch bekeken

Het gebak bevatte kaliumcyanide, maar door het bakproces verandert dit in blauwzuurgas. Dit is ook uiterst giftig, maar doordat het een gas is zal het zich vermengen met de lucht en in de uiteindelijke cake niet of nauwelijks meer voorkomen. Het was dus nog waarschijnlijker geweest dat juist de bakker van de cake zou zijn overleden, eerder nog dan Raspoetin zelf. Na het eten van de cake zou Raspoetin het paleis hebben kunnen ontvluchten omdat Joesoepov geen geweldig schutter was. Uiteindelijk, verzwakt door zijn verwondingen, is hij in het kanaal terechtgekomen, waar hij is verdronken.

dat vind ik over Raspoetin.... wat ik ervan vind ... ik heb er geen mening over
neutral  Melden
    Kubakawana Gepost op Mon. 15 Aug. 11 om 16:25 7
man man
340 Posts
MilanK schreef::lol: :lol: Kubakawana is on fire! :P

Hoelang heeft het geduurd voor ge mijn naam juist had geschreven? :mrgreen:
neutral  Melden
    Kubakawana Gepost op Tue. 16 Aug. 11 om 09:19 8
man man
340 Posts
Geeeeen idee! Random toppekes geduwd :D
Maar om mij terug aan te melden duurt soms nog wel even ze :mrgreen:
neutral  Melden
    Kubakawana Gepost op Tue. 16 Aug. 11 om 21:27 9
man man
340 Posts
Jua, ik heb zo wel een paar verbeteringskes gemaakt he :D

Anders was het echt zoiets: kmarklamarkalm

Maar dan een paar ongewenste medeklinkers uitgehaald, en voila! :mrgreen:
neutral  Melden
    Kubakawana Gepost op Tue. 16 Aug. 11 om 22:23 10
man man
340 Posts
Danku.


Josh Homme = held, Dave Grohl = held, John Paul Jones = held.
Zo'n machtige groep. :mrgreen:
neutral  Melden
    Kubakawana Gepost op Tue. 16 Aug. 11 om 22:40 11
man man
340 Posts
Bwoah, nog maar van 2009 ofzo samen he, en ze zijn ook nog niet echt bekend. Maar ik ben echt huge fan van de Foo Fighters en Queens of the Stone Age. En dan zag ik ergens staan dat de twee frontmannen hiervan samen een groep oprichtten, samen met de gitarist van Led Zeppelin. Direct fan :D

Ze waren ook 2 jaar (geloof ik toch) terug de veel besproken surprise act op pukkelpop, en vorig jaar voort eerst zelf live gezien op werchter. Echt geweldig! :D
neutral  Melden
    Kubakawana Gepost op Thu. 18 Aug. 11 om 10:40 12
man man
340 Posts
Zeker doen! :D
neutral  Melden