register Paswoord vergeten?
Zoeken

Beschikbare opties bij deze post

FacebookGerelateerde posts
Gebruikersstatistieken
Aantal gebruikers nu online:
Maximum aantal tegelijk online vandaag:
maximum aantal tegelijk online dit jaar:
Fundalize ledenlijst
varia

Chris Benoit (Smackdown!) doodt eigen gezin

image
77%77%77%77%
1743 views
door binar op Wed. 27 Jun. 07 om 11:04


[size=16:f8e54f9be9]Smackdown!-ster deed weekend over moord van gezinĘ[/size:f8e54f9be9]

De professionele worstelaar Chris Benoit (aka The Crippler) heeft afgelopen weekend eerst zijn vrouw gewurgd, vervolgens zijn 7-jarige zoon laten stikken en ten slotte zichzelf opgehangen aan het koord van een fitnessapparaat. Dat hebben de autoriteiten dinsdag gemeld. De drie lichamen werden aangetroffen in het huis van het gezin in Fayetteville, in de Amerikaanse staat Georgia.

Christopher Michael Benoit was een Frans Canadese professionele worstelaar. Hij worstelde tot kort voor het eind van zijn leven voor de SmackDown! show van de World Wrestling Entertainment (WWE). Op 11 juni 2007 werd hij in de WWE Draft Lottery gekozen om voor ECW te worstelen.

Volgens de officier van justitie had Benoit zijn vrouw Nancy vrijdag vermoord in een zolderkamer van zijn huis. Haar lichaam werd gevonden met haar voeten en polsen vastgebonden. Een plas bloed onder haar hoofd duidde op een worsteling.

Zijn zoon Daniel vermoordde hij zaterdagavond of zondagmorgen, is uit autopsie gebleken. Hij werd in zijn bed aangetroffen. Vervolgens wachtte hij nog een periode, die volgens schatting uiteen kan lopen van enkele uren tot een hele dag, tot hij zichzelf ophing aan het koord van een apparaat met gewichten om spieren mee te trainen.

De openbare aanklager noemde het bizar, dat de worstelaar de moorden over een heel weekend uitspreidde en vervolgens een hele tijd met de lichamen in het huis doorbracht voor hij de hand aan zichzelf sloeg. Over een mogelijk motief was nog niets bekend. Wel werden er op doktersvoorschrift verkregen anabole stero´den in het pand gevonden.


enkele pics:


AfbeeldingAfbeelding


Afbeelding


filmke:
:?