register Paswoord vergeten?
Zoeken

Poll
Stel dat je na quarantaine de keuze krijgt: een reis met vrouw/vriendin of BBQ met vrienden rond een lekkere steak. Wat zou uw keuze dan zijn?
Bleu ( 28.6% )
Saignant ( 42.9% )
A point ( 28.6% )
Bien cuit ( 0% )
7 votes
Gebruikersstatistieken
Aantal gebruikers nu online:
Maximum aantal tegelijk online vandaag:
maximum aantal tegelijk online dit jaar:
Fundalize ledenlijst

Win 10x goodiebag Django Unchained


IntroSinds gisteren zijn de Blu-Ray en DVD van Django Unchained beschikbaar in de winkel. Voor sommigen zal dit op zich al heuglijk nieuws zijn, maar we zouden dit niet bij de wedstrijden zetten als er niets te winnen viel. We mogen namelijk tien goodiebags weggeven met daarin een A5 comicbook en een postcardset. En of dat nog niet genoeg is, bevatten vijf van deze tien goodiebags ook een t-shirt!Inhoud en trailerDjango Unchained speelt zich af in het zuiden van de Verenigde Staten, twee jaar voor de Amerikaanse burgeroorlog, en draait om Django (Academy Award®-winnaar Jamie Foxx). Django is een slaaf wiens heftige verleden met zijn voormalig eigenaren ervoor zorgt dat hij oog in oog komt te staan met de Duitse premiejager Dr. King Schultz (Academy Award®-winnaar Christoph Waltz). Schultz is op jacht naar de moorddadige gebroeders Brittle en alleen Django kan hem naar de gebroeders leiden. De onorthodoxe Schultz verwerft Django met de belofte hem te bevrijden als de gebroeders Brittle gevangen zijn – dood of levend.
© 2012 Sony Visiona Romantica, Inc. All Rights Reserved.Wedstrijd


Wat moeten jullie doen om kans te maken op deze goodiebags? Gewoon de schiftingsvraag hieronder beantwoorden. De goodiebags worden dan uitgedeeld aan diegenen die er het dichtst bij zaten (en uiteraard krijgen de meest juisten een goodiebag mét t-shirt). De wedstrijd loopt tot 24 mei.
Deze wedstrijd is niet (meer) actief. Neem een kijkje bij onze andere wedstrijden voor leuke prijzen.