register Paswoord vergeten?
Zoeken

Poll
Stel dat je na quarantaine de keuze krijgt: een reis met vrouw/vriendin of BBQ met vrienden rond een lekkere steak. Wat zou uw keuze dan zijn?
Bleu ( 28.6% )
Saignant ( 42.9% )
A point ( 28.6% )
Bien cuit ( 0% )
7 votes
Gebruikersstatistieken
Aantal gebruikers nu online:
Maximum aantal tegelijk online vandaag:
maximum aantal tegelijk online dit jaar:
Fundalize ledenlijst

Win een GAEMS G155 Personal Gaming Environment systeem!

In samenwerking met 4Gamers.be hebben we het afgelopen jaar al heel wat wedstrijden mogen doen en omdat ze net 1 jaar oud zijn geworden, doen ze er nog een stevige lap bovenop en daar mogen jullie, Fundalizers, ook aan meedoen.

Zo geven ze 2 GAEMS G155 Portable Gaming Systems weg. Als je je nu afvraagt wat voor een beest dat is, dan moet je maar naar het onderstaande filmpje kijken.
Zoals je ziet, zal je dus op deze draagbare systemen perfect een Xbox 360- of PS3-game kunnen spelen. Normaal betaal je voor dit kleinood zowat 300 euro, maar jullie kunnen er dus zo maar eentje winnen.

Wat moet je doen?

Eigenlijk moet je gewoon naar deze pagina gaan en daar de vraag beantwoorden. Verder vul je je Fundalize nickname ook nog in en dan maak je extra kans op zo’n toestel. Je leest het goed, de tweede GAEMS-setup wordt enkel verloot onder Fundalize-leden die daar zich laten horen.

Je wil deze echt niet missen, het is een kleine moeite en het kan meteen een mooie prijs opleveren.

In elk geval wensen we jullie veel succes en hopelijk kan je naar huis met zo’n toestel. Daarnaast willen we 4Gamers ook nog feliciteren en proficiat wensen met hun verjaardag – en hun nominatie voor website van het jaar. Dat het komende jaar nog meer interessante wedstrijden mag opleveren!”

Veel succes!

Deze wedstrijd is niet (meer) actief. Neem een kijkje bij onze andere wedstrijden voor leuke prijzen.