register Paswoord vergeten?
Zoeken

Poll
Stel dat je na quarantaine de keuze krijgt: een reis met vrouw/vriendin of BBQ met vrienden rond een lekkere steak. Wat zou uw keuze dan zijn?
Bleu ( 28.6% )
Saignant ( 42.9% )
A point ( 28.6% )
Bien cuit ( 0% )
7 votes
Gebruikersstatistieken
Aantal gebruikers nu online:
Maximum aantal tegelijk online vandaag:
maximum aantal tegelijk online dit jaar:
Fundalize ledenlijst

Win 2x pakket Breaking Bad (seizoen 5)


IntroOp zeven augustus verschijnt het vijfde seizoen van Breaking Bad op DVD en Blu-Ray, en om dat te vieren kunnen jullie kans maken op een pakket met leuke spullen van Breaking Bad. Lees verder om te weten wat je kan vinden in dit pakket en hoe je kan deelnemen.Inhoud en trailerGeen kroon zonder kruis. Emmy-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul zijn terug als Walter White en Jesse Pinkman in het explosieve vijfde seizoen van Breaking Bad. Met de dood van Gus Fring is Walts transformatie van een fatsoenlijke huisvader in een gewetenloze drugscrimineel bijna voltooid. Met Jesse en Mike (Jonathan Banks) als partners, is Walt van plan een klapper te maken in de meth-business. Maar de vruchten van zijn moorddadige operatie worden bedreigd door een nieuwe ontwikkeling in het onderzoek, geleid door zijn genadeloze zwager Hank (Dean Norris). In het vijfde seizoen bereikt de wereld van Walter White nieuwe hoogtes, maar ook dieptes. Geproduceerd door Vince Gilligan en Mark Johnson.
©2012 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved

https://www.facebook.com/SonyPicturesHomeEntertainmentBEWedstrijd


Wat moeten jullie doen om kans te maken op dit pakket? Gewoon de vraag hieronder beantwoorden. Uit de juiste antwoorden worden twee deelnemers random geloot die de trotse eigenaar zullen zijn van dit pakket
Deze wedstrijd is niet (meer) actief. Neem een kijkje bij onze andere wedstrijden voor leuke prijzen.