register Paswoord vergeten?

2 X digicorder via powerline

2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Druytske op do 03 jan 2013 3:58 pm

iemand hier ervaring mee ?

Het zit zo , beneden hebben wij digicorder , boven gewoone kabel tv , en ik heb powerline ( internet via stopcontact ) boven en daar is nen router op aangesloten ,
nu was mijn vraag of da allemaal wel ga werken want voor die extra zenders enal moet uw digicorder aan het internet worden gehangen anders moet ik die 2 keer pakken . Die digicorders moeten ge linkt mee elkaar worden fzo iets :s

Iemand hier meer ervaring mee ?

alvast bedankt
Avatar gebruiker
Druytske
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 12
Karma: 0
Geregistreerd op: di 01 jan 2013 10:26 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Janbickyman op do 03 jan 2013 4:31 pm

Je kan een digicorder boven ook aansluiten op de kabel en hij zal werken, behalve je interactiviteit (meer dan 2 dagen verder kijken in de tv-gids, films bestellen, extra zender, etc) hiervoor moet je digicorder een internet connectie hebben.

De PWL's moeten wel op elkaar afgestemd zijn (Doen ze in de winkel) zodat ze het signaal naar elkaar doorsturen.
Als je 2 HD digicorders of 1 HD DC en 1 HD digibox hebt kan je je opnames van de ene naar de andere streamen.

Als je nog een vraag hebt doe maar, ik vergeet vast nog iets.
Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
Janbickyman
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 287
Karma: 1
Geregistreerd op: za 01 dec 2007 4:56 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor the-skullkid op do 03 jan 2013 4:47 pm

Janbickyman schreef:Je kan een digicorder boven ook aansluiten op de kabel en hij zal werken, behalve je interactiviteit (meer dan 2 dagen verder kijken in de tv-gids, films bestellen, extra zender, etc) hiervoor moet je digicorder een internet connectie hebben.

De PWL's moeten wel op elkaar afgestemd zijn (Doen ze in de winkel) zodat ze het signaal naar elkaar doorsturen.
Als je 2 HD digicorders of 1 HD DC en 1 HD digibox hebt kan je je opnames van de ene naar de andere streamen.

Als je nog een vraag hebt doe maar, ik vergeet vast nog iets.

Wij willen hier thuis een tweede digibox aanschaffen voor in het poolhouse te hangen. Enige probleem is dat wij met een 3 fase stroomnet zitten en hierdoor niet met die pwl's kunnen werken. Toevallig een andere optie als de klinkers opbreken om een kabel te trekken?
Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
the-skullkid (oude nickname: the skullkid)
Pastoor
Pastoor
 
Berichten: 5496
Karma: 44
Geregistreerd op: do 06 apr 2006 5:41 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Druytske op do 03 jan 2013 4:58 pm

Janbickyman schreef:Je kan een digicorder boven ook aansluiten op de kabel en hij zal werken, behalve je interactiviteit (meer dan 2 dagen verder kijken in de tv-gids, films bestellen, extra zender, etc) hiervoor moet je digicorder een internet connectie hebben.

De PWL's moeten wel op elkaar afgestemd zijn (Doen ze in de winkel) zodat ze het signaal naar elkaar doorsturen.
Als je 2 HD digicorders of 1 HD DC en 1 HD digibox hebt kan je je opnames van de ene naar de andere streamen.

Als je nog een vraag hebt doe maar, ik vergeet vast nog iets.


Ik denk dat je verkeerd begrijpt

beneden zit het zo

TELENET ROUTER -> SWITCH -> Pc , Digicorder , router draadloos , PWL
Boven
PWL -> SWITCH -> PC , PS3 en hier zou dan de digicorder bij moeten ,

maar had ergens gelezen dat dit niet zou gaan ofzo omdat niet rechtstreeks van de PWL internet pakt , Klopt dit ?

Wil idd dat ze gekoppeld zijn dat ik de opgenomen films boven ook kan zien en andersom , en ook de extra pakketten
Avatar gebruiker
Druytske
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 12
Karma: 0
Geregistreerd op: di 01 jan 2013 10:26 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Janbickyman op do 03 jan 2013 5:03 pm

the-skullkid schreef:
Janbickyman schreef:Je kan een digicorder boven ook aansluiten op de kabel en hij zal werken, behalve je interactiviteit (meer dan 2 dagen verder kijken in de tv-gids, films bestellen, extra zender, etc) hiervoor moet je digicorder een internet connectie hebben.

De PWL's moeten wel op elkaar afgestemd zijn (Doen ze in de winkel) zodat ze het signaal naar elkaar doorsturen.
Als je 2 HD digicorders of 1 HD DC en 1 HD digibox hebt kan je je opnames van de ene naar de andere streamen.

Als je nog een vraag hebt doe maar, ik vergeet vast nog iets.

Wij willen hier thuis een tweede digibox aanschaffen voor in het poolhouse te hangen. Enige probleem is dat wij met een 3 fase stroomnet zitten en hierdoor niet met die pwl's kunnen werken. Toevallig een andere optie als de klinkers opbreken om een kabel te trekken?


Het kan werken op dat 3-fase net maar die garantie is er niet :)
Naar mijn weten is er geen andere mogelijkheid ipv de kabel te trekken :oops:
Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
Janbickyman
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 287
Karma: 1
Geregistreerd op: za 01 dec 2007 4:56 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Janbickyman op do 03 jan 2013 5:06 pm

Druytske schreef:
Janbickyman schreef:Je kan een digicorder boven ook aansluiten op de kabel en hij zal werken, behalve je interactiviteit (meer dan 2 dagen verder kijken in de tv-gids, films bestellen, extra zender, etc) hiervoor moet je digicorder een internet connectie hebben.

De PWL's moeten wel op elkaar afgestemd zijn (Doen ze in de winkel) zodat ze het signaal naar elkaar doorsturen.
Als je 2 HD digicorders of 1 HD DC en 1 HD digibox hebt kan je je opnames van de ene naar de andere streamen.

Als je nog een vraag hebt doe maar, ik vergeet vast nog iets.


Ik denk dat je verkeerd begrijpt

beneden zit het zo

TELENET ROUTER -> SWITCH -> Pc , Digicorder , router draadloos , PWL
Boven
PWL -> SWITCH -> PC , PS3 en hier zou dan de digicorder bij moeten ,

maar had ergens gelezen dat dit niet zou gaan ofzo omdat niet rechtstreeks van de PWL internet pakt , Klopt dit ?

Wil idd dat ze gekoppeld zijn dat ik de opgenomen films boven ook kan zien en andersom , en ook de extra pakketten


Dacht idd dat dat niet kon, je kan natuurlijk altijd eerst proberen en indien het niet werkt alsnog een extra PWL kopen.
(Indien je dat doet neem dan je andere PWL's mee zodat ze ze id winkel kunnen afstemmen op elkaar :) )
Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
Janbickyman
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 287
Karma: 1
Geregistreerd op: za 01 dec 2007 4:56 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Druytske op do 03 jan 2013 6:15 pm

Ok alvast bedankt ,
nog 1 vraag kan je gewoon naar een telenet verdeler gaan en daar 1 mee vragen , of moet je echt via de website gaan en zo bestellen ?
Avatar gebruiker
Druytske
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 12
Karma: 0
Geregistreerd op: di 01 jan 2013 10:26 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Janbickyman op do 03 jan 2013 6:42 pm

De PWl of de Digicorder?
Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
Janbickyman
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 287
Karma: 1
Geregistreerd op: za 01 dec 2007 4:56 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Druytske op do 03 jan 2013 6:52 pm

Digicorder :D
Avatar gebruiker
Druytske
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 12
Karma: 0
Geregistreerd op: di 01 jan 2013 10:26 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Janbickyman op do 03 jan 2013 7:31 pm

Kan alletwee, online of bij een verdeler.

Verdeler is natuurlijk sneller (als ze er in stock hebben :p)
Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
Janbickyman
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 287
Karma: 1
Geregistreerd op: za 01 dec 2007 4:56 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Druytske op do 10 jan 2013 5:22 pm

Bij deze kan ik jullie bevestigen dat het ga ,

is momenteel zo ingesteld en geen porbs er mee :D

Beneden

Telenet Router -> Switch -> 1: Powerline 2: Digicorder 3: PC 4: Draadloos

Boven

Powerline -> Switch -> 1: Pc 2: Draadloos 3: Digicorder

En heb alles werkt , Extra zenders , aan elkaar gekoppeld , ....
Avatar gebruiker
Druytske
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 12
Karma: 0
Geregistreerd op: di 01 jan 2013 10:26 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor Janbickyman op do 10 jan 2013 5:44 pm

HEEJ! =D> :mrgreen:
Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
Janbickyman
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 287
Karma: 1
Geregistreerd op: za 01 dec 2007 4:56 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor waleeedijaz op wo 09 maart 2016 1:58 pm

De PWL's moeten wel op elkaar afgestemd zijn (Doen ze in de winkel) zodat ze het signaal naar elkaar doorsturen.
Als je 2 HD digicorders of 1 HD DC en 1 HD digibox hebt kan je je opnames van de ene naar de andere streamen
== Chess ==
waleeedijaz
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 1
Karma: 0
Geregistreerd op: wo 09 maart 2016 1:56 pm

Re: 2 X digicorder via powerline

Berichtdoor bonzaikris op ma 28 maart 2016 4:40 pm

Janbickyman schreef:
the-skullkid schreef:
Janbickyman schreef:Je kan een digicorder boven ook aansluiten op de kabel en hij zal werken, behalve je interactiviteit (meer dan 2 dagen verder kijken in de tv-gids, films bestellen, extra zender, etc) hiervoor moet je digicorder een internet connectie hebben.

De PWL's moeten wel op elkaar afgestemd zijn (Doen ze in de winkel) zodat ze het signaal naar elkaar doorsturen.
Als je 2 HD digicorders of 1 HD DC en 1 HD digibox hebt kan je je opnames van de ene naar de andere streamen.

Als je nog een vraag hebt doe maar, ik vergeet vast nog iets.

Wij willen hier thuis een tweede digibox aanschaffen voor in het poolhouse te hangen. Enige probleem is dat wij met een 3 fase stroomnet zitten en hierdoor niet met die pwl's kunnen werken. Toevallig een andere optie als de klinkers opbreken om een kabel te trekken?


Het kan werken op dat 3-fase net maar die garantie is er niet :)
Naar mijn weten is er geen andere mogelijkheid ipv de kabel te trekken :oops:



Kan dat niet werken als je het bv gewoon op de L1 en N aansluit? En dan in het poolhouse gewoon van de L1 en de N aftapt .... ik zie niet in waarom dat niet zou kunnen werken?
Rare jongens die romeinen.

Afbeelding
Avatar gebruiker
bonzaikris
Onwetende
Onwetende
 
Berichten: 4038
Karma: 4
Geregistreerd op: wo 20 jul 2005 1:25 pm


Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten

cron