register Paswoord vergeten?
Zoeken

Poll
Stel dat je na quarantaine de keuze krijgt: een reis met vrouw/vriendin of BBQ met vrienden rond een lekkere steak. Wat zou uw keuze dan zijn?
Bleu ( 28.6% )
Saignant ( 42.9% )
A point ( 28.6% )
Bien cuit ( 0% )
7 votes
Gebruikersstatistieken
Aantal gebruikers nu online:
Maximum aantal tegelijk online vandaag:
maximum aantal tegelijk online dit jaar:
Fundalize ledenlijst

dOrine

dOrine vrouw vrouw
1-9-1991
Oude nickname : dOrinEkéj_12
Site Picture

Foto

Buddies

Vrienden


Meer info

Meer info over dOrine

FDLZ Euro's: 652 Geregistreerd: Tue. 12 Jul. 05
Status: Niet Actief Laatste bezoek: Sun. 3 Nov. 19 om 08:03
Goldmember: neen Laatste profielbezoek: Sun. 3 Nov. 19 om 08:03
Posts tonen: - site
- forum
- favoriete posts
Karma:
Total posts:
Strafblad:
20

13050 Posts
Post rating
82%82%82%82%

Foto album

Foto album

Weblog

Weblog

    dOrine Gepost op Sat. 26 Feb. 11 om 19:12 1851
dOrine
vrouw vrouw
13050 Posts
Zou't niet weten =p Maar aangezien 'k dat vak in augustus nog eens mag leren.. ^^

Raar idd, 'k heb dat in het middelbaar toch gezien hoor dachtk :p. & deed 6u wisk.. ^^
Hehe, 2e jaar gent hier =p. Deze examenreeks 1tje maar datk moet herdoen dus das super zo he =p
& was volledig wat ik gehoopt had ( had de moed al wat opgegeven voor wiskunde dusja :) )
neutral  Melden
    The_Tuxedo Gepost op Sat. 26 Feb. 11 om 19:56 1852
The_Tuxedo
man man
5507 Posts
Eéntje is echt wel cava, bij mij waren er een paar waar ik niet zeker van was maar uiteindelijk toch van alles erdoor. Maar 'k heb er nog 1 van vorig jaar die ik terug aan het doen ben... (eigenlijk 2 maar dat tweede vak is zo eenvoudig da'k het niet meetel, echt schandalig dat 'k daar vorig jaar op gebuisd was :P)

Ja van die sinus hyperbolicus dat heb ik nadien eens aan m'n leerkracht van het middelbaar voorgelegd en die zei dat het niet in het leerplan staat en dat hij in plaats daarvan veel aandacht heeft besteed aan fractalen enzo. En da's wel waar. Bovendien was niet heel onze klas echt 8u wiskunde-materiaal waardoor die mens (die veel te vriendelijk is) een stuk trager ging en dus wss minder gezien heeft dan gepland.
neutral  Melden
    dOrine Gepost op Sat. 26 Feb. 11 om 21:44 1853
dOrine
vrouw vrouw
13050 Posts
Ja ken da =p. Had vorig jaar ook zo'n simpel vak & ook gebuisd ( door een enorm domme fout wel maar soit.. )
Kan gebeuren ^^

Fractalen? Das nu is iets waar ik nog nooit van gehoord heb =p. Maar wij hebn dan wel veel goniometrie gezien ( teveel naar mijn goesting :p ). Tgohja, middelbaar uiteindelijk.. Alles wat je moet zien zie je opnieuw in 't hoger ( aan een hoger tempo welliswaar maar toch) Enige dat je daar leert is leren leren & voorbereiden op 't hoger ( wat dan al bij velen nog ni lukt)
neutral  Melden
    The_Tuxedo Gepost op Sun. 27 Feb. 11 om 01:49 1854
The_Tuxedo
man man
5507 Posts
Mja, ik heb het gevoel dat ik in het middelbaar niet genoeg werd uitgedaagd (qua leerstof dan). Ik kon er vrij gemakkelijk door zijn voor testen zonder echt te leren. (heb ooit eens 18/20 gehad op test nederlands waar ik niks van wist, beste resultaat van de klas zonder te leren :P) En dan is unief toch een serieuze aanpassing hoor. Ik moet nu wél echt leren en ook tijdens het jaar enzo. Ondertussen begin ik het wel op te pikken maar vorig jaar was dat 1 grote chaos bij mij...

Fractalen zijn wel supercool, maar minder basiskennis dan bvb. de sinus hyperbolicus. Dus beetje vreemd dat daarvoor gekozen werd bij ons maar goed :) En het middelbaar is inderdaad (zeker voor ASO en in bepaalde richtingen ook voor TSO) een voorbereiding op hogere studies. Telkens wanneer mijn jongere broer klaagt over z'n huiswerk of de hoeveelheid leerstof en wanneer hij zijn studies vergelijkt met hogere studies zoals die van mij heb ik zoiets van 'You have no idea...' En hij heeft ook geen idee, want dat had ikzelf ook niet. Ik dacht dat het zwaar ging zijn enzo maar toch had ik het nog onderschat. Ik bedoel: goodbye social life! Dat had ik toch niet verwacht :P But I divert. *note to self: Stop whining and go to bed already* :)
neutral  Melden
    dOrine Gepost op Sun. 27 Feb. 11 om 11:56 1855
dOrine
vrouw vrouw
13050 Posts
Nice ^^. Ons school zat op een tamelijk hoog niveau voor wetenschappen en wiskunde dus heb ik op da vlak toen wel al een (beetje) leren leren. Eigenlijk vooral omdat ik mij in 't 6e had voorgenomen; ik wil wetenschappen studeren dus ik ga mijn wetenschappen dit jaar goed bijhouden :). Toch wel ergens blij dat ik dat gedaan heb ^^.

& Vorig jaar ging het bij mij nog. Het was niet écht echt nodig om onder het jaar al veel te leren eigenlijk. 2e semester daarentegen was meer oefeningen & dus wel nodig :p. Vorig semester nu ook wat minder, maar nu ligt het accent écht op de oefeningen, dus ik begin een beetje id sleur te komen van regelmatig te werken ( & hopelijk hou ik dat vol :p ).
& Goodbye social life goh.. Ik weiger om geen sociaal leven te hebbben! =D Heb al zoveel gehoord; als ge jong zijt is het de beste tijd v u leven, sorry maar dan wil 'k er van genieten =). Heb vorig semester een perfect evenwicht gevonden tussen veel uitgaan & studeren & is mij mooi gelukt. Hopelijk kank het verer zetten :D.

En jup, mensen in 't middelbaar hebben graat geen idee wat het is.. =p. 'K weet nog dat we zaagden over 20pagina's.. En dat'k daar een namiddag over deed ook toen.. :p.
Er zou eens een serieuze verandering mogen komen in 't middelbaar vind ik.. Want uiteindelijk worden we echt niet zoo goed voorbereid.. =) & voor sommigen die minder slim zijn leren ze wel al hoe te leren. Maar mens en die net iets slimmer zijn & zoals jou bv 18kunnen halen zonder leren is het niets.. & als ze 't niet leren falen ze gewoon in het hoger wat enorm spijtig is.
neutral  Melden
    The_Tuxedo Gepost op Wed. 2 Mar. 11 om 00:25 1856
The_Tuxedo
man man
5507 Posts
Echt een goed voornemen om die wetenschappen in het middelbaar al wat bij te houden. Ik had me beter ook wat meer met fysica enz beziggehouden. Maar ik was er altijd vrij vlot door zonder dat te doen, dus bleef ik naïef geloven dat het niet nodig was :P

Bij mij was het vorig jaar toch wel even alle hens aan dek, 'k heb toen in elk geval tijdens de examens een pak meer moeten studeren dan vroeger het geval was. Toen was het de dag voordien een paar uurtjes leren en voor de rest chillen. Nu was het die wiskunde al 2 weken op voorhand erin beginnen steken.

Ik weiger ook om geen sociaal leven te hebben ze, maar vorig semester kon ik met periodes gewoon niet anders. Ik had dan ook wel 12 studiepunten meer dan de andere mensen van mijn richting, in een sowieso al zware semester. Maar nu heb ik in de weekends toch tijd om eens een avondje met vrienden weg te gaan. Dat wil ik ook niet opgeven. Veel uitgaan heb ik nooit gedaan, maar om de 1-2 weken met m'n beste maten gaan snookeren ofzo wil ik blijven doen.

Het middelbaar is te veel een afvlakking vind ik. De mensen die onder een bepaald niveau zitten, worden tot op of net onder dat niveau getrokken en de mensen die erboven zitten worden naar omlaag getrokken (o.a. omdat ze niet leren leren). Dat vind ik spijtig. Mja, iedereen priveles geven is ook niet de oplossing natuurlijk...
neutral  Melden
    dOrine Gepost op Tue. 8 Mar. 11 om 15:06 1857
dOrine
vrouw vrouw
13050 Posts
Amai, 12studiepunten meer, das direct al de moeite =), zeker als 't semester dan ook nog eens zwaar is.. Dan moet je idd niet teveel weggaan.. :p
'K ben vorig semester meer uitgegaan dan ooit & heb de beste resultaten ooit gehaald =). Ben ik blij mee =D. Ben nu ook goed begonnen maar door carnaval nu ben ik er ff uit.. Veel vrije dagen gehad maar bijna geen klop kunnen/willen doen. Maar volgend weekend terug van da ^^.

Ja, je legt 't mooi uit want het is perfect zo eigenlijk.. Wat enorm spijtig is, maar je kunt idd niet elk kind privéles gaan geven.. 'K zou zeggen; een ander systeem zou veel beter zijn, maar ik zou niet weten hoe je dat moet doen =p. Jongeren in klassen gaan verdelen op basis van iq zou ook nogal belachelijk/Discriminerend zijn ergens.
neutral  Melden
    Amberke Gepost op Thu. 1 Sep. 11 om 10:36 1858
Amberke
vrouw vrouw
12018 Posts
Gelukkige verjaardagdag!

Maak er nog een fijne dag van... desnoods met allemaal tentn :)
neutral  Melden
    RedDragon Gepost op Thu. 1 Sep. 11 om 20:27 1859
RedDragon
man man
2398 Posts
Gelukkige verjaardag!

Ook al staat ge niet bij de jarige van vandaag.
neutral  Melden
    Wafelsap Gepost op Thu. 1 Sep. 11 om 20:30 1860
Wafelsap
man man
2767 Posts
Das idd vreemd,

Gelukkige verjaardag dOrine!
neutral  Melden
    FuckThisShit Gepost op Thu. 1 Sep. 11 om 21:07 1861
FuckThisShit
man man
2378 Posts
IT wilt niet da ge ouder komt..
Helaas :p
Proficiat!
neutral  Melden
    ikke Gepost op Thu. 1 Sep. 11 om 22:19 1862
ikke
man man
11165 Posts
Ta-da, als verjaardagscadeau: uw naam in de lijst! :mrgreen:
neutral  Melden
    Queen Gepost op Thu. 1 Sep. 11 om 22:49 1863
Queen
vrouw vrouw
9211 Posts
Ne gelukkige :P
neutral  Melden
    dOrine Gepost op Fri. 2 Sep. 11 om 00:03 1864
dOrine
vrouw vrouw
13050 Posts
ikke schreef:Ta-da, als verjaardagscadeau: uw naam in de lijst! :mrgreen:

Lol, wat een cadeau, danku peter (k)!

& de rest ook danku =)
neutral  Melden
    Audioholic Gepost op Tue. 15 Nov. 11 om 17:57 1865
Audioholic
man man
32942 Posts
Komt die +1 van jou? :p
neutral  Melden
    Mayo Gepost op Fri. 6 Apr. 12 om 16:01 1866
Mayo
man man
11440 Posts
Nu ik er aan denk, ge moogt uw schachten wel eens leren van korting te geven als ze snoepen verkopen!

Kwou der maar één euro voor geven, ma da vonden ze nie genoeg... Schande! :(
neutral  Melden
    FuckThisShit Gepost op Fri. 31 Aug. 12 om 22:43 1867
FuckThisShit
man man
2378 Posts
dOrine schreef:Zo moeilijk is het niet hoor ^^, mannen beseffen met momenten gewoon niet hoe ze er net mee moeten omgaan :).
Het 'boos worden zonder reden', geloof mij, hormonen =p. Elke vrouw heeft dat in zich, of ze nu wilt of niet, en 2dagen later bedenk je je dan: waarom deed ik nu zo lastig?
De clue is gewoon die momenten ontdekken dat je zo doet (meestal bepaalde tijd id maand), en er tegen vechten waardoor jij je wel slechter voelt, maarja, dan val je een ander tenminste niet lastig vind ik :D.

En toch is het altijd onze schuld....
neutral  Melden
    dOrine Gepost op Sat. 1 Sep. 12 om 07:49 1868
dOrine
vrouw vrouw
13050 Posts
Ja wel =p, dat zijn de vrouwen die niet met hun hormonen kunnen omgaan.. =p
Tis enorm lastig voor jullie, maar meeste vrouwen beseffen het niet/hebben het zo erg
Kdenk zelf dat ik niet zo erg ben, dus 'k hoop voor jou dat je eentje vindt dat haar ook kan beheersen ;)
neutral  Melden
    bloky Gepost op Sat. 1 Sep. 12 om 09:40 1869
bloky
man man
6110 Posts
een gelukkige verjaardag dorine ;)
neutral  Melden
    dOrine Gepost op Sat. 1 Sep. 12 om 11:56 1870
dOrine
vrouw vrouw
13050 Posts
mercie :)
neutral  Melden
    Spid3Y Gepost op Sat. 1 Sep. 12 om 12:21 1871
Spid3Y
man man
10761 Posts
Jaaaaa gelukkige tetn
neutral  Melden
    RedDragon Gepost op Sat. 1 Sep. 12 om 12:52 1872
RedDragon
man man
2398 Posts
Gelukkige verjaardag
neutral  Melden
    Lisaa- Gepost op Sat. 1 Sep. 12 om 12:52 1873
Lisaa-
vrouw vrouw
2745 Posts
Profieeesjat, Dorine! xxx
neutral  Melden
    Amberke Gepost op Sat. 1 Sep. 12 om 16:48 1874
Amberke
vrouw vrouw
12018 Posts
Happy tentndag!

tentn
Tentn everywhere
neutral  Melden
    dOrine Gepost op Sat. 1 Sep. 12 om 18:18 1875
dOrine
vrouw vrouw
13050 Posts
Thnx iedereen. Lol @ Pieter
Amber: Where? :o
neutral  Melden
    Amberke Gepost op Sat. 1 Sep. 12 om 19:58 1876
Amberke
vrouw vrouw
12018 Posts
dOrine schreef:Thnx iedereen. Lol @ Pieter
Amber: Where? :o

Bij uw vriendje vooral denk ik :mrgreen:
neutral  Melden
    eXistenZ Gepost op Sat. 1 Sep. 12 om 21:31 1877
eXistenZ
man man
5650 Posts
happy birthday ;)
neutral  Melden
    crazyloco Gepost op Sun. 2 Sep. 12 om 11:24 1878
crazyloco
man man
32516 Posts
nog ne late gelukkige verjaardag :)
neutral  Melden
    dOrine Gepost op Fri. 12 Apr. 13 om 22:08 1879
dOrine
vrouw vrouw
13050 Posts
Piieter04 schreef:Gent ja, zal eens vragen of hij een Dorien kent.

Kans is klein hoor als hij doctoreert :D. Tenzij hij al practica heeft moeten assisteren of mij zien lopen heeft tijdens een chemica activiteit.
neutral  Melden
    UltimateTetten Gepost op Fri. 12 Apr. 13 om 23:21 1880
UltimateTetten
man man
6289 Posts
"dOrinEkéj_12" :lol: :lol: :lol:
neutral  Melden
    dOrine Gepost op Sat. 13 Apr. 13 om 13:35 1881
dOrine
vrouw vrouw
13050 Posts
UltimateTetten schreef:"dOrinEkéj_12" :lol: :lol: :lol:

Yez I know :mrgreen:
In mijn verdediging, dat is van 8jaar geleden, toen ik 13 was.. :p
neutral  Melden
    Galome Gepost op Sun. 1 Sep. 13 om 18:57 1882
Galome
man man
5905 Posts
gelukkige verjaardag! xxx
neutral  Melden
    Amberke Gepost op Mon. 2 Sep. 13 om 21:41 1883
Amberke
vrouw vrouw
12018 Posts
Sorry voor de laatheid, toch nog een gelukkige verjaardag :)
neutral  Melden